Velká stěna

Staňte se umělcem v našem studiu

V našem studiu se může stát umělcem každý, bez ohledu na své dovednosti. Vytvořte krásný abstraktní obraz a odnesete si domů originální umělecké dílo. Vyberte si z několika jedinečných technik, které vám umožní vyjádřit svou kreativitu.

Velká stěna

Na naší velké stěně vytváříme obrazy pomocí šipek, kuličkovky a hlavně balonků. Balónky jsou zavěšené na plátně, a vy je můžete trefovat nebo házet přímo na plátno. Tento kreativní a zábavný způsob tvorby je ideální pro skupiny – zaručujeme, že se společně pobavíte a vyzkoušíte svou mušku. Přijďte si užít jedinečnou výtvarnou zkušenost a vytvářejte originální obrazy v přátelské atmosféře!

Rezervujte se hned!

Rezervuj si vyhovující den a čas z nabídky termínů. Pak už jen přijď tvořit do našeho studia.

Dárkové poukazy

Darujte jedinečný zážitek! Klikněte a překvapte je originálním dárkem!

Techniky velké stěny
Navrh bez nazvu 1

Balónkový boom


Cílem techniky s balónky je trefovat se do plátna na stěně. Při každém zásahu balónek plný barvy praskne a vytvoří originální dílo.

Navrh bez nazvu 2

Barevné šipky


Šipky se tolik neliší od těch tradičních: jen místo terče je plátno s balónky plnými barvy. Házíte šipky, abyste všechny balónky praskli a obohatili plátno o spoustu barev.

Navrh bez nazvu 4

Barevný paintball


Dostanete od nás kuličkovku a pak se už je trefujete na balónky připevněné na plátně. Stejně jako u šipek, jen tentokrát vyměníte pomůcku čím praskáte balónky.

Potřebujete poradit ?

Kontaktujte nás

Máte dotazy, potřebujete více informací nebo si chcete rezervovat svůj kreativní zážitek? Neváhejte nás kontaktovat!